Elektrisch rijden? Ontdek wat EV Academy voor u kan betekenen

U bent op zoek naar een partij die u van advies kan voorzien op het gebied van elektrisch rijden of u zou graag meer willen weten over de mogelijkheden van elektrisch rijden binnen uw organisatie.
EV Academy is een initiatief van drie organisaties die de handen ineen geslagen hebben en een ieder jarenlange ervaring hebben in hybride automotive. Op deze manier bieden we u alle mogelijkheden op het gebied van elektrisch rijden en begeleiden we u in de transitie naar slimmer en duurzamer rijden.

Welke e-onderdelen bieden wij?

e-Training

Later academy logo

De e-trainingen worden verzorgd door de specialisten van Later Academy. Geen saaie lange monologen en/of theoretische verhalen. De theoretische trainingen zijn altijd praktijkgericht en halen het beste uit u en uw medewerkers. Met deze trainingen laden we u op voor de kansen en doelgroepen van elektrisch rijden, WLTP, de basis van EV & Hybride techniek, regelgeving, infrastructuur, opladen (AC/DC), rijbereik, fiscale voordelen en ga zo nog maar e-ven door.

Direct meer informatie aanvragen? Dat kan hier!

e-Advies

emodz logo

EV Academy heeft met Emodz de beste partner in huis op het gebied van e-advies. Dankzij het uitgebreide netwerk van Emodz kunnen wij toekomstgericht adviseren met betrekking tot elektrisch rijden en begeleiden we in de transitie naar nieuwe mobiliteit. Dus graag vooraf informatie inwinnen en een advies ontvangen dat op maat gemaakt is specifiek voor uw organisatie?

Vraag dan hier direct meer informatie aan!

e-Rijden

Prodrive academy logo

Elektrisch rijden is niet moeilijk, wel anders. Prodrive Academy is specialist in EV-gebruikerstrainingen voor eindgebruikers, verkopers van autobedrijven of accountmanagers bij leasemaatschappijen. Als u elektrisch gaat rijden moet u, uw rij- en reisgedrag aanpassen. Tijdens deze “behind the wheel” trainingen leert u alles over EV instellingen, preconditioneren, rijmodi, rollen versus regenereren, coasting en “one pedal driving”. U krijgt tips over rangemaximalisatie en u leert hoe laden en snelladen werkt.

Meer informatie over de praktijktrainingen? Neem direct contact op!

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.