EV basiskennis

Het waarmaken van de transitie naar elektrisch rijden is nog steeds in volle gang en het zal nog even duren totdat het einde in zicht is. In de tussentijd willen wij bedrijven, instellingen, overheden en niet te vergeten automotive-organisaties EV basiskennis bijbrengen waar nodig. Het is niet zo zeer dat deze groep onder een steen heeft geleefd en niets heeft meegekregen, in tegendeel. Er bestaat echter nog steeds een grote groep die standvastig blijft vertrouwen op de traditionele voertuigen die op benzine en diesel rijden. Om iedereen hierin mee te krijgen draagt EV Academy basiskennis over op het gebied van elektrisch rijden.

Wat moet u op zijn minst weten van elektrische voertuigen?

Training elektrisch rijden

EV Academy richt zich op meerdere doelgroepen. Per groep verschilt hetgeen zij moeten weten. Neem bijvoorbeeld organisaties die zich bezighouden met sales, leasing, wagenparkbeheer en ook nog after-sales. Deze moeten het elektrisch voertuig van binnenuit kennen om de informatie op de consument over te brengen. Organisaties die zich niet bevinden in de Automotive branche hebben genoeg aan de informatie met betrekking tot besturing en besparen. Dit is de basis, in werkelijkheid gaat het nog veel verder en is elektrisch rijden een vak apart.

Basiskennis over elektrische voertuigen

Wij willen u basiskennis bijbrengen omdat elektrische voertuigen de toekomst zijn. Dit ziet u terug in de vermindering van CO2-uitstoot, het gesprek van de dag! De autobranche is verantwoordelijk voor zijn aandeel en draagt een steentje bij door op elektrisch rijden over te gaan. Het is niet alleen beter voor het milieu, ook bespaart u op kosten. U profiteert namelijk van goedkopere brandstoffen en het belastingvoordeel. Door dit op grote schaal te implementeren in uw bedrijf verlaagt u kosten binnen uw bedrijf aanzienlijk.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u in overleg over de mogelijkheden die wij zoal bieden? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen, waarna wij hier zo snel mogelijk op terug zullen komen. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.