Hybride training

Later Academy

De topics elektrisch en hybride rijden zijn interessante en nog steeds groeiende onderwerpen waar je op dit moment veel over hoort. Er zijn grote verschillen tussen hybride rijden en het rijden in een volledige benzine of diesel auto. EV Academy biedt, in samenwerking met Later Academy, onder andere een hybride training aan om kennis over te dragen aan organisaties die actief zijn binnen de autobranche. Hierdoor kunt u uw klanten of medewerkers opladen voor de toekomst waar elektrisch en hybride rijden de standaard wordt!

Verschil elektrische en hybride auto

Zowel een hybride auto als een elektrische auto hebben een groener karakter in vergelijking met de ‘normale’ auto’s. Toch zijn er belangrijke verschillen die van belang zijn om te weten voordat uw zich gaat focussen op onze training. Het grote verschil tussen de elektrische en hybride auto is dat een hybride auto een combinatie van een reguliere verbrandingsmotor en een accumotor bevat. De elektrische auto daarentegen heeft helemaal geen verbrandingsmotor, maar wordt volledig aangedreven door een elektromotor.

De hybride training van EV Academy

Wij bespreken tijdens de training alle concepten die van belang zijn wanneer u in een hybride voertuig rijdt. Daarnaast bespreken we tijdens onze EV training ook concepten zoals kansen, doelgroepen, de basis van EV en hybride techniek. De trainers van Later Academy beschikken zowel over uitgebreide kennis als ervaring op het gebied van zowel elektrisch als hybride rijden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de hybride training aangeboden door EV Academy? Neem dan gerust contact met ons op, door het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar om u als organisatie op te laden voor de toekomst!

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!