E-Trainingen EV Basis

EV Basis

Basis EV sessie i.s.m. EV Kenniscentrum bij JustPlugin in Breukelen op 29 oktober 2020.

Geef je nu op via deze link: https://evkenniscentrum.nl/ev/ev-basis-combi-ev-learning-live-training

Het blended EV-learning pakket is een uniek pakket met het beste van twee werelden, een combi van een voorbereidende EV-learning en Live Training, met onze EV-Trainers.

De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan je denkt. Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben. In deze EV-learning ga je veel leren over elektrisch rijden en vele andere belangrijke zaken die met EV te maken hebben. Dat doen we op een inspirerende manier, gedeeltelijk digitale manier en gelukkig ook weer de “ouderwetse” persoonlijke manier.

EV-Learning:
Voorafgaand aan de live training maak je een korte EV-learning. De EV-learning doe je op de computer thuis of op het werk. In deze EV-learning maak je op een speelse wijze, door middel van video en vragen en antwoorden, alvast kennis met de wereld van elektrische voertuigen. Dit kan op elk moment, wanneer het jou schikt. Tijdsduur ongeveer 45 minuten. 

Live Training: 
Live Training, op 29 oktoberbij JustPlugin in Breukelen. Onze trainers heten je dan persoonlijk van harte welkom. Tijdens en na de training is er alle ruimte voor jouw specifieke EV vragen. Tijdsduur ongeveer 90 minuten. (Alle ingrediënten voor een leuke en vooral interessante avond zijn aanwezig).  

De EV App: 
Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden. 

Nationale EV Helpdesk:
Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat:
Na deelname van deze EV Learning ontvang je een deelname certificaat en kun je je opgeven voor het branche erkende EV Basisexamen van IBKI, “EV-adviseur basis”.

E.P.K.
Het allereerste digitale E.P.K. Rapport. E.P.K. staat voor Elektrische Periodieke Keuring. Je krijgt jaarlijks de mogelijkheid om deze E.P.K. Keuring te doen, of je huidige E.P.K. Rapport te up-daten. Een belangrijke “keuring” om buitengewoon goed op de hoogte te blijven op het gebied van de EV marktontwikkelingen, EV klanten, EV kansen en EV wet- & regelgeving. Na afronding van één van onze pakketten is jouw eerste persoonlijke E.P.K. Rapport een feit.


EV Academy is een spannend idee van de Later Academy

De e-trainingen worden verzorgd door de Later Academy. De automotive ervaring van de Later trainers zorgt bij jou voor het beste resultaat. Ze spreken jouw taal en hebben kennis én ervaring in sales, leasing, wagenparkbeheer en after-sales. De trainingen van de Later Academy zijn onderscheidend door vorm én inhoud. Geen saaie lange monologen en/of theoretische verhalen. De trainingen zijn altijd praktijkgericht en halen het beste uit jou en jouw medewerkers. Met onze E.P.K. (Elektrische Periodieke Keuring) zorgen we ervoor dat je up to date blijft!

Méér dan de basis van EV leren kennen? Dat kan bij de EV Academy. Via onderstaand formulier kan je jouw specifieke EV opleidingsvraag aan ons stellen. We horen graag van je. 

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Meer informatie over een e-training?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.