E-Trainingen OOMT Voucher

OOMT Voucher

e-Learning, Virtual Classroom Training, EV App en E.P.K.

Basis EV Training d.m.v. e-Learning, Virtual Classroom Training, EV-App & E.P.K. Nu: € 100,- Of je maakt gebruikt van de OOMT voucher die medewerkers in de automotive in de week van 27 april ontvangen.

Je krijgt ongetwijfeld te maken met vragen rondom elektrisch rijden. Op welke afdeling je ook werkt, of het nu de werkplaats, de werkplaatsreceptie of de afdeling verkoop nieuw of gebruikt is, je hebt te maken met elektrische voertuigen, nu of in de nabije toekomst.  De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan je denkt.  Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben! In deze training ga je veel leren over elektrisch rijden. Dat doen we op een praktische, digitale en tóch persoonlijke manier. Jij kunt al je vragen live stellen aan ons. Wij zijn zelf volop werkzaam in de autobranche en spreken dus jouw taal.  Graag laden wij je op voor de basis van EV, de laadmogelijkheden en de marktontwikkelingen rondom elektrisch rijden. Geen ingewikkelde vaktaal en/of onbegrijpelijke technische details. Wij trainen je, om zelfstandig én overtuigend de juiste informatie in ieder gesprek te kunnen delen. Informatie wordt daarmee inspiratie, voor jou en je gesprekspartner.

Dan de praktische kant:

Voor een VCT, Virtual Classroom Training, heb je een computer nodig met geluid, een goede internet verbinding en natuurlijk zin om opgeladen te worden! Dat is alles, wij doen de rest. Deze training kan dus overal worden gevolgd. Je ontvangt van ons een inlogcode en daarmee krijg je toegang tot het VCT platform. We heten je dan persoonlijk en van harte welkom.  Je hebt een live verbinding met de EV trainer die de training verzorgd. Je maakt deel uit van een kleine groep vakgenoten die deze training ook volgt.  Tijdens en na de training is er alle ruimte voor jouw specifieke EV vragen.

Het stroomschema van jouw EV training:

Inschrijven:
Je maakt een keuze uit één van de dagen en tijdstippen die jou passen. Er zijn veel mogelijkheden en tijdstippen. Ook ’s avonds en óók op zaterdag. 

Je start met de e-learning:
Voorafgaand aan de VCT training maak je een korte e-learning. Ook een e-learning doe je op de computer thuis of op het werk. In deze e-learning maak je op een speelse wijze, door middel van video en vragen en antwoorden, alvast kennis met de wereld van elektrische voertuigen. Dit kan op elk moment, wanneer het jou schikt. 
Tijdsduur ongeveer 45 minuten.

Dan de VCT
Tijdsduur 90 minuten.

EV App
Vanaf nu mag je onbeperkt en gratis gebruik maken van de EV app. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. 

E.P.K.
Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden. 

Jouw investering? € 100,- of 1 OOMT voucher! 
Klik hier voor de speciale aanbieding voor Automotive medewerkers. Je wordt dan doorgezet naar de website van het EV Kenniscentrum. EV Academy is e-nthousiast partner van het EV Kenniscentrum.
Het OOMT en wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, ook in deze coronatijd. En juist online leren is nu natuurlijk onmisbaar. Daarom biedt OOMT jou een voucher aan ter waarde van maximaal 100 euro, waarmee jij online kunt leren en ontwikkelen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen wij je jouw kennis op peil te houden. Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar: verzilver je voucher dus zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór 31 juli 2020.


EV Academy is een spannend idee van de Later Academy

De e-trainingen worden verzorgd door de Later Academy. De automotive ervaring van de Later trainers zorgt bij u voor het beste resultaat. Ze spreken uw taal en hebben kennis én ervaring in sales, leasing, wagenparkbeheer en after-sales. De trainingen van de Later Academy zijn onderscheidend door vorm én inhoud. Geen saaie lange monologen en/of theoretische verhalen. De trainingen zijn altijd praktijkgericht en halen het beste uit u en uw medewerkers. Met onze E.P.K. (Elektrische Periodieke Keuring) zorgen we ervoor dat u up to date blijft!

Wij laden u op voor:

Kansen, doelgroepen, EV en WLTP, de basis van EV & Hybride techniek, regelgeving, infrastructuur, opladen (AC/DC), rijbereik, fiscale voordelen. T.C.O. 2.0.
U krijgt ongetwijfeld te maken met veel vragen rondom elektrisch rijden. Wij trainen u om zelfstandig én overtuigend de juiste informatie in ieder e-gesprek te kunnen delen. Informatie wordt daarmee inspiratie, voor u en uw gesprekspartner.

Gewoon de basis van EV leren kennen? Dat kan bij de EV Academy. Via onderstaand formulier kunt u uw specifieke EV opleidingsvraag aan ons stellen. We horen graag van u. 

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Meer informatie over een e-training?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.