Wat is EV?

EV staat voor elektrisch voertuig. U zult hier vast al het een en ander over gehoord hebben, maar een hoop waardevolle informatie blijft achter voor veel organisaties. Hier kan EV Academy verandering in brengen! Dat doen wij op verschillende manieren, waaronder e-Rijtraining, e-Advies en praktijkgerichte trainingen waaronder op het gebied van sales, leasing, wagenparkbeheer en after-sales. Voordat we daar aan beginnen gaan we echter van start met de betekenis van het begrip. Wat is een EV en wat moet u er over weten? Dat ontdekt u door verder te lezen! Of vraag hier direct meer informatie aan!

Wat is een EV auto?

Elektrische auto's

Met een EV (elektrisch voertuig) doelen we op de auto als transportmiddel welke is aangedreven op elektriciteit in plaats van benzine, diesel of andere gebruikelijke brandstoffen. Waarin deze verschilt van een reguliere auto is niet alleen de manier waarop deze opgeladen wordt. Behalve dat u met EV de transitie naar duurzaam maakt, komt er ook een andere manier van rijden bij kijken. Het is in ieders belang dat de juiste manier van rijden bijgebracht wordt om nog zuiniger te kunnen rijden. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop wij informatie m.b.t. elektrische voertuigen bij kunnen brengen en deze presenteren wij u graag.

Verschillende manieren waarop EV Academy u kennis bij kan brengen

Wat is een elektrisch voertuig? Dit is een vraag die regelmatig gesteld wordt en wij leren u deze in de breedste zin van het woord te kunnen beantwoorden. Bedrijven die graag meer willen weten over de mogelijkheden van elektrisch rijden helpen wij verder door deze kennis bij te brengen over de techniek waarmee de EV is uitgerust en de bijbehorende specificaties. Daarnaast wordt alle benodigde informatie die relevant zijn voor afdelingen als sales, leasing, wagenparkbeheer en after-sales gegeven. Dit komt onder meer aan bod in trainingen en het daaropvolgende examen. Tenslotte bieden wij advies en begeleiden we u in de transitie naar slimmer en duurzamer rijden. Dit doen wij samen met onze partners Later Academy, Emodz en Prodrive Academy.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u behoefte aan meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen! EV Academy staat graag voor u klaar. Wij verzoeken u om contact op te nemen door het contactformulier in te vullen en dan komen wij daar zo snel mogelijk op terug!

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.