Voordelen zakelijk elektrisch rijden

De voordelen van zakelijk elektrisch rijden worden langzamerhand bekend onder de zakelijke sector. Eenmaal u gehoord heeft waar u van profiteert wilt u immers niet meer anders. Er valt over te twisten, maar naar onze mening is het een kwestie van onwetendheid. Aan ons de taak om de voordelen aan het licht brengen. Wij beschikken over de nodige expertise op het gebied van elektrisch rijden om u in te lichten. Er is een hele waslijst aan voordelen waar u van profiteert als zakelijk gebruiker. Graag gaan we met u van start!

Voordelen van zakelijk elektrisch rijden in 2020

Niet alleen de technologie zelf, maar ook de politiek draagt zijn steentje bij en maakt het aantrekkelijk voor de zakelijke sector om over te stappen op elektrisch rijden. Omdat de wetgeving met regelmaat onderworpen wordt aan wijzigingen is het anno 2020 nog aantrekkelijker om elektrisch te rijden dan voorheen. De zakelijke voordelen van elektrisch rijden beperken zich niet tot het verminderen van de CO2-uitstoot. Ook zijn er financiële voordelen. Behalve lagere, vaste en variabele kosten profiteert u van fiscale aftrek via de MIA regeling. Daarnaast kan ook de bijtellingsregeling aanzienlijke voordelen opleveren!

Lagere drempel om mee te komen in de transitie naar elektrisch rijden

Later Academy

Met de kennis die u opdoet op het gebied van elektrisch rijden kunt u twee kanten op. Het elektrisch rijden kan voor de werkgever voordelen opleveren. Omdat het een vak apart is ten opzichte van rijden op diesel en benzine kunt u rijlessen volgen. Maar de ondernemer doet er net zo goed aan om kennis op te doen over dit onderwerp om deze vervolgens te delen. Met de groeiende interesse hierin moet u uw klanten van alle nodige informatie kunnen voorzien. Daarvoor geven wij speciale trainingen samen met Later Academy.  

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in de diensten die EV Academy verleent? Graag komen wij dan met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan eenvoudig door middel van het contactformulier. Eenmaal u deze heeft ingevuld komen wij hier zo snel mogelijk op terug.

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Aanmelden training

  • Cursistgegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.