Transitie naar elektrisch rijden

In de afgelopen jaren heeft de elektrische auto een sterke opmars gemaakt. Met name op de zakelijke markt vanwege het feit dat duurzaam ondernemen vast deel uitmaakt van de bedrijfsactiviteiten. Het transport is een vorm van kapitaal die een groot deel van de bedrijfsactiviteiten ondersteunt. Op het gebied van transport kan er dus een grote bijdrage geleverd worden. De transitie naar elektrisch rijden rollen wij uit op de zakelijke markt aan de hand van trainingen. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leggen wij maar al te graag uit!

Overstappen naar elektrisch rijden voor bedrijven

De transitie van gas naar elektra loopt langzamerhand alle technologie langs die aangedreven wordt op gas. Omdat benzine en diesel uit aardgas verkregen worden is een aantal jaren geleden de elektrische auto in het leven geroepen. Inmiddels is er een transitie naar de elektrische auto aan de gang en wordt het traditionele wagenpark hierop aangepast. Om deze overstap succesvol te maken bestaat er nu de mogelijkheid om trainingen te volgen. Want elektrisch rijden werkt toch een slag anders!

Advies en training versnelt transitie naar elektrisch rijden

Later Academy

E-trainingen worden verzorgd door de Later Academy met het doel om bedrijven klaar te stomen voor de transitie. U dient alles te weten over de werking van een elektrische auto en de voordelen die erbij komen kijken om deze aan de man te kunnen brengen. De vakspecialisten die deze training geven spreken uw taal en hebben kennis en ervaring in sales, leasing, wagenparkbeheer en after-sales. Meer hierover vindt u op deze pagina. Behoefte aan advies? Dat kan ook. Emodz is de beste partner in huis op het gebied van e-advies en helpt u de overstap te maken.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Hebben wij u te weten interesseren met ons verhaal en wilt u stappen gaan ondernemen? Daar helpen wij u graag bij. Door middel van het contactformulier kunt u ons bereiken waarna wij samen bespreken hoe wij u verder kunnen helpen!

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Aanmelden training

  • Cursistgegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.