Training elektrisch rijden

Later Academy

Bij EV-academy kunt u terecht voor een training elektrisch rijden. Deze trainingen worden verzorgd door Later Academy. De trainingen van de Later Academy zijn onderscheidend door vorm én inhoud. Geen saaie lange monologen en/of theoretische verhalen. De trainingen zijn altijd praktijkgericht en halen het beste uit u en uw medewerkers.

Verschil elektrische en ‘normale’ auto

Tussen het rijden in een elektrische auto en een ‘normale’ auto lijkt misschien weinig tot geen verschil te zitten, maar niets is minder waar. Elektrisch rijden is voor velen namelijk een vak apart. Als u elektrisch gaat rijden moet u dan ook uw rij- en reisgedrag aanpassen, wat voor veel mensen een kwestie van wennen is.

Tijdens onze training geven we u tips hoe u alles uit een elektrische auto kunt halen, waardoor u met een gerust hart de weg op kunt. U leert alles over het omgaan met een elektrische auto en het efficiënt gebruiken hiervan. We vertellen u hieronder graag meer over wat onze trainingen precies inhouden.

Trainingen op maat

Tijdens onze “behind the wheel” trainingen leert u alles over EV instellingen, preconditioneren, rijmodi, rollen versus regenereren, coasting en “one pedal driving”. U krijgt tips over rangemaximalisatie en u leert hoe laden en snelladen werkt. Voor nu klinken deze termen u misschien niet bekend in de oren, maar na de training weet u precies wat deze termen betekenen en hoe u ze toe kunt passen! Het belangrijkste doel van deze training is het opdoen van kennis van elektrisch rijden. Op deze manier heeft u altijd genoeg kennis paraat en bent u in staat om de informatie zelf te delen.

Tijdens het rijden in een elektrische auto moet u dus rekening houden met andere factoren dan wanneer u in een normale auto rijdt. Dit is vooral een proces van gewenning. Met de training van EV-Academy wordt dit proces echter versneld en rijdt u fluitend weg in een elektrische auto.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze training elektrisch rijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem ook een kijkje op ons blog.

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Aanmelden training

  • Cursistgegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.