Ontwikkelingen elektrisch rijden

Op de ontwikkelingen die de productie van elektrische voertuigen op het moment doormaakt wordt nog lang geen halt toegeroepen. Het is inmiddels een paar jaar geleden dat de elektrische auto op de markt is gebracht en ten opzichte van toen hebben producenten het toegankelijker gemaakt voor de bedrijven om over te stappen. De reden dat de drempel nu lager ligt dan een aantal jaar geleden? Die lichten we graag toe.

Elektrisch rijden heeft de toekomst

Na onderzoek gedaan te hebben kan er geconcludeerd worden dat elektrisch rijden de toekomst heeft vanwege de mogelijkheid om CO2-uitstoot geheel te verbannen. In plaats van benzine of diesel rijdt de auto nu op elektriciteit. Door deze van groene stroom te voorzien verduurzaamt u transport. Waar een aantal jaar geleden nog kinderziektes optraden, timmeren producenten als Tesla maar ook Volvo aan de weg om een volwaardig product af te leveren dat optimaal werkt. Graag benoemen we enkele voorbeelden waar dat uit blijkt!

Laatste ontwikkelingen van de elektrische auto

Ten eerste is er meer keuze doordat bedrijven inzetten op elektrisch rijden. Daarnaast is er sprake van een groeiend laadnetwerk en het kantoor valt hier ook onder. Noemenswaardig is het verschuiven van het belastingvoordeel. Zo heeft de overheid de plug-in hybride jarenlang ondersteund, maar doet dat nu met volledig elektrisch aangedreven auto’s. Niet alleen de omgeving, maar ook de auto zelf wordt uiteraard aangepast aan zijn omgeving. Neem eens de ontwikkelingen van de accu. De accu maakt het nu mogelijk om langere afstanden af te leggen door een verbeterde actieradius.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Later Academy

EV Academy helpt bedrijven om de overstap te maken naar het elektrisch rijden. Dat doen wij onder andere door trainingen samen met Later Academy te bieden. Wilt u weten wanneer het juiste moment is om over te gaan op elektrisch rijden en heeft u vragen met betrekking tot onze dienstverlening? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen. Dan staan wij graag voor u klaar!   

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Aanmelden training

  • Cursistgegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.