EV Academy partner van EV Kenniscentrum

Het EV Kenniscentrum is de plek waar EV Experts uit de Automotive branche samenwerken om hun kennis en inspiratie met jou te delen.

Het OOMT en wij vinden het belangrijk dat de medewerkers en werkgevers in de mobiliteitsbranche zicht blijven ontwikkelen, ook in deze coronatijd. En juist online leren is nu natuurlijk onmisbaar. Daarom biedt OOMT jou een voucher aan ter waarde van maximaal € 100,-, waarmee jij online jouw EV kennis kan ontwikkelen. Vanachter je pc, tablet of laptop helpen wij je graag om jouw EV kennis op peil te houden. 

Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar: verzilver je voucher dus zo snel mogelijk. Let op! Dit kan uiterlijk tot 31 juli 2020.Alle medewerkers in de mobiliteitsbranche ontvangen in de week van 27 April een brief en kleine attentie met de uitleg van de regeling en de voucher. In deze brief staat de persoonlijke OOMT-code die met enkele stappen verzilverd kan worden.

Het EV Kenniscentrum heeft voor jou een uniek combi-pakket samengesteld. EV-Learning en Live Video training in één, en een beetje meer. Een Uniek Pakket met een speciale prijs van € 100,- tot 1 Augustus.