(PH)EV training

Inmiddels is de transitie naar elektrisch rijden al een aantal jaren in volle gang. Nog voordat u het weet is het te laat om uzelf en uw klanten te overtuigen van de waarde die hieraan verbonden is. Ooit komt er namelijk een keerpunt waarop deze markt verzadigd raakt en aanbod en vraag op een gelijk niveau wordt gebracht. Start daarom met het uitbreiden van uw organisatie door u te richten op het opkomende segment en eis uw plek op! EV Academy biedt e-training aan die uw bedrijf oplaadt voor de toekomst waarin elektrisch rijden standaard wordt.

Elektrische auto ondernemer training krijgen?

Later Academy

De e-trainingen van EV Academy worden verzorgd door Later Academy. Dit bedrijf heeft de benodigde expertise op gebied van Automotive om EV training te kunnen geven. Ze spreken uiteraard uw taal en hebben kennis en ervaring in sales, leasing, wagenparkbeheer en after-sales. De trainingen zijn te allen tijde praktijkgericht en halen het beste uit u en uw medewerkers. Aan de hand van de EPK (Elektrische Periodieke Keuring) zorgen we ervoor dat u up-to-date blijft. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn kansen, doelgroepen, EV en WLTP, de basis van EV en Hybride techniek, regelgeving, T.C.O. 2.0, infrastructuur, opladen (AC/DC), rijbereik, en fiscale voordelen.

Het belang van e-trainingen

Belangrijke informatie over een auto wordt overgebracht van de ondernemer tot klant. Al mag publiek op de hoogte zijn: het merendeel van de ondernemers houdt zich voornamelijk bezig met de ‘normale’ auto en heeft geen weet van de elektrische auto. Al werkt dit momenteel nog als een goede strategie, zult u zich een keer moeten overgeven aan de momentele shift. Stap aan boord en implementeer een duurzame strategie op het gebied van uitstoot en winstgevendheid voor uw bedrijf.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Indien u meer informatie wenst te krijgen over alle mogelijkheden die wij bieden helpen wij u graag verder. Contact opnemen doet u door het contactformulier in te vullen. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!