E-Trainingen EV Gecertificeerd

EV Gecertificeerd


EV-BRONS, EV-ZILVER
of EV-GOUD?

Bij de EV Academy bepaal je zelf wat én hoeveel je wilt leren over de wereld van elektrische mobiliteit. Daarvoor hebben we drie programma’s die we laten aansluiten op jouw wensen. In de basis zijn alle programma’s volledig digitaal te volgen. Wij zorgen voor de techniek vanuit onze eigen studio. Jij hoeft alleen maar in te loggen via een computer. Op verzoek kunnen we kijken naar de mogelijkheden om fysiek te trainen. Uiteraard onder de dan geldende Covid-19 voorwaarden. We houden van spanning, maar wel op een gezonde manier..:)

EV-BRONS:

Kies je voor EV-BRONS, dan leer je de basis van elektrische mobiliteit. Dat doen we via een uitgebreide en interessante e-learning. Op een interactieve wijze brengen we je verder in de wereld van elektrische mobiliteit. Ben je gewoon geïnteresseerd in elektrische mobiliteit? Ben je EV rijder of word je binnenkort EV rijder? Dan is het EV-BRONS programma voor jou een mooie stap vooruit in je EV kennis. Bij een goed resultaat ontvang je het EV-BRONS certificaat

EV-ZILVER:

Na het voltooien van EV-BRONS kan je naar EV-ZILVER. In zilver maken we met jou een echte verdiepingsslag. Wil je voorop blijven lopen in de EV transitie? Wil je toegevoegde waarde leveren aan je klanten? Wil je nieuwe verdienmodellen ontdekken? Bijna alle aan EV gerelateerde onderwerpen komen aan bod. We maken de opleiding graag op maat voor jou of jouw situatie. Het ZILVER programma maakt van jou een volwaardig EV gesprekspartner. Bij een goed resultaat ontvang je het EV-ZILVER certificaat.

EV-GOUD:

Na je ZILVER certificering kan je gaan voor GOUD. In het GOUD programma kijken we naar de toekomst van EV’s. Hoe kan je daar als manager/leidinggevende en/of ondernemer op anticiperen? Hoe wordt en/of blijf je succesvol in deze markt? Uiteraard maken we ook dit onderdeel op maat voor jou of jouw situatie. Bij een goed resultaat ontvang je het EV-GOUD certificaat.


Meer informatie over een e-training?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.