Elektrisch rijden

Door elektrisch rijden aan te leren leert u niet alleen hoe u in een elektrische auto moet rijden, maar ook op welke manier u deze dient te bedienen. De aard van een elektrische auto maakt het een zuinige optie vanwege het feit dat er geen brandstof gebruikt wordt. Echter bestaan er ook vaardigheden die u aan kunt leren om zuiniger te rijden. Dit heeft voordelen voor de portemonnee en niet te vergeten het milieu. Elektrisch rijden is voor velen nog een vak apart. Door het tij te keren wilt EV Academy de transitie naar klimaatvriendelijk autorijden een boost geven!

Training elektrisch rijden volgen

In samenwerking met Prodrive Academy biedt EV Academy de optie tot trainingen om de elektrische auto privé of zakelijk te rijden. Prodrive Academy is namelijk specialist in EV-gebruikerstrainingen voor eindgebruikers, verkopers van autobedrijven of accountmanagers bij leasemaatschappijen. Als u een elektrische auto wilt rijden moet u uw rij- en reisgedrag aanpassen. Dat brengt ons op de voordelen van elektrisch rijden. U bespaart kosten door de reis zo efficiënt mogelijk af te leggen. Hoe de inhoud van onze e-Rijtraining daaraan bijdraagt leggen we u maar al te graag uit!

Prodrive Academy

Waaruit bestaat de inhoud van een e-Rijtraining?

Tijdens een e-Rijtraining leert u alles wat u moet weten van EV instellingen, preconditioneren, rijmodi, rollen versus regenereren, coasting en ‘one pedal driving’. Daarnaast leert u onder meer hoe het laden en snelladen werkt en krijgt u ook tips over rangemaximalisatie. Tenslotte leert u nog de laadtijden te berekenen en welke invloed koud weer heeft op de radius. Zowel de theorie als praktijkkennis wordt bijgebracht op een manier die niet verveelt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot de e-Rijtraining die wij bieden? Dan kunt u het contactformulier invullen om ons te bereiken. Wij zullen dan zo snel mogelijk terugkomen op uw contactverzoek. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op LinkedIn, Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!