Elektrisch rijden voordelen

Elektrisch rijden levert u een hoop voordelen op. Wel te verstaan brengt elektrisch rijden met name financiële voordelen met zich mee. Vooral ook interessant dus voor de ondernemers onder ons! Heeft u zich al verdiept in hetgeen dat elektrisch rijden u kan brengen op financieel gebied? Zo nee, nemen wij van EV Academy graag het heft in handen. Uiteraard bepaalt uw mobiliteitsbehoefte zonder meer het belang dat u heeft bij elektrisch rijden. Daarom bieden wij u een advies op maat en zetten wij alle voor- en nadelen op een rij.

Voordelen elektrisch rijden op zakelijk gebied

EV Academy richt zich met haar kennis op de zakelijke markt en licht daarom de voordelen voor deze groep toe. Niet alleen bestaan er voordelen bij elektrisch rijden voor de werkgever, maar ook voor het personeel. Door elektrisch rijden op grote schaal te implementeren vergroot u het aantal voordelen aanzienlijk. Als allereerst is elektriciteit goedkoper dan benzine, LPG en diesel. Daarnaast levert het u een belastingvoordeel op en kunt u tenslotte beamen dat u ook het milieu in uw achterhoofd houdt. U draagt namelijk bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot naast het feit dat u geld bespaart! Wilt u persoonlijk advies? Raadpleeg dan deze pagina

Elektrisch wordt het nieuwe normaal, ook binnen uw bedrijf?

De overstap maken van normaal naar elektrisch rijden is hetgeen waar het om draait bij EV Academy en ook het dienstpakket is daarop ingericht. De EV Academy laadt u graag op voor de toekomst en dit wordt gedaan door onze expertise op alle gebieden rondom e-mobiliteit voor u in te zetten. Dit hoeft niet per se advies te zijn. Ook bieden wij begeleiding, training (en bijbehorend examen), activatie en motivatie ongeacht de grootte van uw organisatie. Het e-rijden kunnen wij u volledig onder de knie brengen door onze samenwerking met partner Prodrive Academy.   

Prodrive Academy

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Interesse in onze diensten? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw aanvraag. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.