E-Trainingen e-Xamen

e-Xamen

EV Basis

VOLLEDIG DIGITAAL!

EV Academy is partner van het EV Kenniscentrum.
Gezamenlijk bieden wij een complete online basis EV Training aan voor € 100,-. De combi aanbieding bestaat uit een e-Learning, Virtual Classroom Training, de EV -App en een E.P.K.

Je krijgt ongetwijfeld te maken met vragen rondom elektrisch rijden. Op welke afdeling je ook werkt, of het nu de werkplaats, de werkplaatsreceptie of de afdeling verkoop nieuw of gebruikt is, je hebt te maken met elektrische voertuigen, nu of in de nabije toekomst. De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan je denkt. Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben! In deze training ga je veel leren over elektrisch rijden. Dat doen we op een praktische, digitale en tóch persoonlijke manier. Jij kunt al je vragen live stellen aan ons. Wij zijn zelf volop werkzaam in de autobranche en spreken dus jouw taal. Graag laden wij je op voor de basis van EV, de laadmogelijkheden en de marktontwikkelingen rondom elektrisch rijden. Geen ingewikkelde vaktaal en/of onbegrijpelijke technische details. Wij trainen je, om zelfstandig én overtuigend de juiste informatie in ieder gesprek te kunnen delen. Informatie wordt daarmee inspiratie, voor jou en je gesprekspartner. Klik op deze tekst voor de unieke tijdelijke aanbieding.

EV Adviseur

VOLLEDIG DIGITAAL!

Dit doen we middels EV-Learning en Virtual Classroom Training. In de EV-learning maak je op een speelse wijze, door middel van video en vragen en antwoorden, alvast kennis met de wereld van elektrische voertuigen. Dit kan op elk moment, wanneer het jou schikt. De EV-Learning is de voorbereiding op de Virtual Classroom Trainingen. Het betreft 4 EV-Learnings en 3 VCT sessies.  Tijdens de VCT sessies is er live contact met de trainers. Op het eind doen we een VCT met proef-examen vragen om optimaal voorbereid te zijn op het examen. 

Investering is € 995,- excl. BTW voor het gehele digitale traject.
Inclusief examenkosten, lesmateriaal en, naar keuze, voor slechts € 19,95 per jaar een jaarlijkse updates via de E.P.K.
.
Tijdens de EPK Virtual Classroom brengen we je op de hoogte van de laatste fiscaliteiten, EV technologiën en marktontwikkelingen.

VOORDELEN: Geen reistijd, leren in je eigen tempo. Comfortabel thuis of op je werkplek. Wat je nodig hebt is een computer én zin om opgeladen te worden.

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie en/of om aan te melden voor de training EV Adviseur.


  • Cursistgegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.