E-Vision

De EV Academy richt zich op organisaties om deze alles aan te leren op het gebied van het zogenaamde Elektrische voertuig. Met dezelfde woorden willen wij onze visie vormgeven. Dit kun je gerust een E-Vision noemen. Tenslotte is deze volledig gebaseerd op de EV. Nu vragen wij u niet om deze klakkeloos over te nemen. Het bereiken van doelen leidt echter tot het nastreven van uw visie en daarin kan de EV wel een rol spelen. Niet te missen voor de organisaties die actief zijn in de autobranche, maar ook voor organisaties die een klimaatvriendelijk bedrijf hanteren. Meer informatie? Lees dan verder!

E-Vision in de Automotive branche nastreven

Later Academy

De Automotive branche is het meest voor de hand liggend als het aankomt op het waarmaken van de transitie naar elektrisch rijden. De organisaties die actief zijn in deze branche hebben namelijk toegang tot de mensen die interesse hebben in elektrische voertuigen. Wanneer u kennis overbrengt fungeren wij als schakel. Door trainingen te bieden samen met Later Academy maken wij het voor alle ondernemers mogelijk theoretische informatie in de praktijk over te kunnen brengen op uw doelgroepen. Tenslotte helpen wij ook organisaties die niet in de Automotive branche actief zijn, maar wel interesse hebben door deze rijtrainingen te bieden.

Waarom E-Vision voor auto belangrijk is?

Het is niet alleen van maatschappelijk belang, maar ook van eigen belang om E-Vision na te streven. Dit ligt hem in het feit dat behalve elektrisch rijden goed voor het milieu is door de beperking van CO2-uitstoot, u ook kunt besparen op kosten. Met meer dan 10 jaar ervaring bij automotive-organisaties, bedrijven, instellingen en overheden kunnen wij een grote groep aanleren om slimmer en duurzamer gebruik te maken van mobiliteit en energie.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in het elektrisch rijden? In dat geval kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dat doet u door het contactformulier in te vullen. Eenmaal wij uw contactverzoek hebben ontvangen zullen wij hier zo snel mogelijk op terugkomen. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op LinkedInInstagram en Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Aanmelden training

  • Cursistgegevens

  • Bedrijfsgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.